Portefeuille updates

/
Portefeuille updates

Het team van Aandelen onder een tientje is transparant en stuurt iedere week een update naar haar abonnees met informatie over de stand van zaken van de aandelen onder een tientje.

Zo weet u waar wij staan en hoe wij over de aandelen onder een tientje denken, opdat u dit ook mee kunt wegen in uw beleggingsbeslissingen. Een voorbeeld is een dalende of stijgende olieprijs, wij bespreken dit en vertellen wat voor invloed dit heeft op eventuele aandelen onder een tientje die wij in portefeuille hebben. Concreet en met wat wij vervolgens al dan niet doen met deze aandelen.

Abonnee worden?

Laatste 6 nieuwsberichten

Premium

Weekupdate: Feest bij Aandelenondereentientje!

De beurzen blijven er nog steeds ijzersterk bij liggen. Beleggers zien in dat de mondiale economie er toch beter voorligt dan eerder werd gevreesd. Hierdoor wordt de kans op een recessie steeds kleiner en kunnen beleggers weer vrolijk hun zuurverdiende centen beleggen. Dit zien wij ook terug in het groeiende aantal abonnees bij Aandelenondereentientje, beleggen in aandelen onder een tientje – pennystocks – wordt steeds populairder! We hebben een aantal mooie homeruns in de portefeuille.

Artikel lezen »
Premium

Weekupdate: Bomen groeien niet tot aan de hemel!

De beurzen weten het optimisme vast te houden. ECB-leden zouden overwegen om de rente minder snel te verhogen dan eerder werd aangegeven, nu blijkt dat de inflatie dalende is. De verwachting voor het volgende rentebesluit blijft een verhoging van 0,50%, zoals Christine Lagarde ook benadrukte tijdens het laatste rentebesluit afgelopen december. Klaas Knot (President DNB) gaf aan dat de rente nog twee keer met een rentestijging van 0,50% verhoogd kan worden en daarna nog eens met 0,25%. Dan krijgen we een tijdje geen wijzigingen, waarna de rentedalingen weer kunnen worden ingezet.

Artikel lezen »
Premium

Weekupdate: Amerikaanse inflatie in overeenstemming met verwachting

De beurzen blijven in de “winning mood”. De Amerikaanse inflatiecijfers zijn tot dusver verwerkt en die kunnen zoals we eerder zagen voor behoorlijke koersschommelingen zorgen. De reden van de hard gestegen beurzen kwam vooral door een afzwakkende inflatie wereldwijd. De Amerikaanse inflatie is de afgelopen maand gedaald, maar wel naar verwachting en kwam uit op een jaarlijkse inflatie van 6,5%. De maandelijkse kerninflatie is overigens wel gestegen naar 0,3%, maar ook dit was conform de verwachting. De stagnerende inflatiecijfers kunnen volgens ons analistenteam wel eens het einde van de hard dalende inflatie betekenen en we twijfelen of deze dalende trend wel doorzet.

Artikel lezen »
Premium

Weekupdate: Nieuwe jaar goed van start!

Het jaar 2022 was een geweldig jaar voor de leden van Aandelenondereentientje, maar juist het slechtste jaar sinds 2008 voor de Amerikaanse aandelenbeurzen. De S&P500 verloor ruim 19% en de Nasdaq deed daar nog een schepje bovenop en liet een verlies van 33% zien, met het gevolg dat sommige aandelen op de laagste koers ooit staan. Zal 2023 het jaar worden van herstel? Het Aandelenondereentientje-team denkt van wel maar dat zal zich waarschijnlijk in de tweede helft van het jaar afspelen.

Artikel lezen »
Premium

Weekupdate: We blikken terug op een fantastisch jaar

Afgelopen jaar was een erg volatiel jaar. Veel beleggers hebben verloren. Jammer dan, maar dan hebben wij het niet over de leden van Aandelenondereentientje, want ons analistenteam zag al een geruime tijd enorm donkere wolken boven de beurzen hangen. We hebben op tijd, voordat de beurzen enorm terugvielen, veel van onze aandelen onder een tientje uit onze portefeuille verkocht. De meeste in de winst, maar een paar hebben we ook onder het motto “het eerste verlies is het beste verlies” verkocht. De aandelen waar we rotsvast vertrouwen in hadden lieten we staan. Dit bleek achteraf een goede actie te zijn geweest, gezien de enorm hoge overnamepremie op het Duitse aandeel Home24 (+150%). Uiteraard sloegen we ook nog andere homeruns en de resultaten die veel leden binnen hebben gehaald maakt het bewezen dat met goedkope penny stocks leuke resultaten zijn te realiseren.

Artikel lezen »
Premium

Weekupdate: Beleggers maken zich klaar voor het kerstdiner

De handelsvolumes zijn erg laag in verband met de feestdagen. Evenwel kan er daardoor nog zeker beweging op de beurzen komen. De algehele verwachting is echter dat de beleggers het rustig aan doen en zich klaarmaken voor het heerlijke kerstdiner aankomend weekend. We hebben een erg volatiel jaar achter de rug, maar abonnees van Aandelenondereentientje hebben desondanks met sommige tips veel verdiend. Denk aan Home24, Nokia, Petrotal Corporation, BP en ga maar door. Het eindresultaat inclusief onze lopende portefeuille is geweldig positief. Reden om zo door te gaan.

Artikel lezen »

Gratis updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.
Gebruikersnaam ophalen
Wachtwoord herstellenRestore my password

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie

InloggenLog in