Analyses

/
Analyses

Hieronder vindt u aandelenrapporten en analyses waarbij we concluderen dat een dubbeltje nog steeds een kwartje kan worden.

Om een voorsprong te krijgen maakt het aandelen onder een tientje-team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement.

We passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op onze radar te krijgen.

Gaat het een keer anders dan we hopen dan is door de spreiding die we hebben met aandelen onder een tientje het risico beperkt. Een aandeel van €1 kan immers ook maar €1 dalen, maar onbeperkt stijgen…

Abonnee worden?

Laatste 6 analyses

Premium

Analyse: Marktleider in BTW-terugvordering

Bezoekers van buiten de EU die aankopen binnen de EU hebben gedaan kunnen de door hen betaalde btw terugvorderen als ze de EU weer verlaten. Het proces van terugvordering lijkt gecompliceerd waardoor veel toeristen het laten zitten. Dit bedrijf faciliteert btw-terugvordering door op te treden als intermediair tussen consumenten, retailers, douane en belastingdienst. De resultaten hadden flink te lijden van corona toen het reisverkeer stillag. Inmiddels is de omzet weer hersteld, maar de koers nog niet. Het management initieert nieuwe, hoogwaardige fintechactiviteiten en krijgt de steun van gerenommeerde investeerders.

Artikel lezen »
Premium

Analyse: Een jong en snelgroeiend techbedrijf met sterke marktposities in Zuidoost-Azië.

Een jong en snelgroeiend techbedrijf met sterke marktposities in Zuidoost-Azië. Het bedrijf is opgericht als een soort Uber om taxi’s en klanten bij elkaar te brengen, maar is uitgegroeid tot een superapp waarmee gebruikers allerlei activiteiten initiëren. dit bedrijf heeft sinds twee jaar een beursnotering en ondanks de fenomenale groei die het bedrijf doormaakte, raakten beleggers toch bevreesd door de aanhoudende verliezen en zetten de koers bijna 80% lager. Het management heeft de boodschap begrepen en baant zich een weg naar winstgevendheid. De verliezen liepen de afgelopen kwartalen sterk terug en vorig kwartaal was de aangepaste ebitda voor het eerst positief. Het aandeel staat echter nog steeds erg laag, zodat de risicorendementsafweging duidelijk positief uitvalt. 

Artikel lezen »
Premium

Klaar om te knallen? Ook hedge funds kopen weer penny stocks

De aandelen van kleinere bedrijven of small caps, die het grootste deel van 2023 achtergebleven zijn ten opzichte van de brede markt, hebben sinds eind oktober een inhaalbeweging gemaakt. Dat heeft alles te maken met de hoop dat in 2024 een serie verwachte rentedalingen het sentiment op de beurs in positieve zin zullen helpen ondersteunen. De recente stijging van de small caps staat dus in schril contrast met hun eerdere prestaties in 2023. Grote financiële instellingen beginnen positief te worden over small cap aandelen.

Artikel lezen »
Premium

Analyse: Consolidator in agrarische distributie Zuid-Amerika

Wereldwijd neemt de vraag naar voedingsmiddelen toe terwijl in westerse landen nieuwe landbouwgronden moeilijk verkrijgbaar zijn. Een toenemend deel van de toekomstige vraag zal voorzien moeten worden door de agrarische sector in Zuid-Amerika, waar specifiek voor Brazilië een belangrijke rol is weggelegd. De laatste decennia is de productiviteit weliswaar verbeterd, maar loopt nog steeds ver achter bij Amerika en Europa.

Artikel lezen »
Premium

Analyse: Nieuw medicijn slaat aan in de VS

Hoewel het succes van een medicijn van dit farmaceutisch bedrijf voorlopig nog niet voorbij is, was het wel van groot belang dat er op tijd een tweede medicijn werd goedgekeurd om de continuïteit van de omzet te garanderen. En dat is gelukt; de Amerikaanse FDA keurde begin dit jaar een medicijn van dit bedrijf goed dat goed lijkt te worden ontvangen op de Amerikaanse markt en de eerste inkomsten die het medicijn genereert beginnen binnen te stromen. Naar verwachting zal de goedkeuring in Europa en het Verenigd Koninkrijk niet lang op zich laten wachten.

Artikel lezen »

Gratis updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.
Gebruikersnaam ophalen
Wachtwoord herstellenRestore my password

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie

InloggenLog in