Analyses

/
Analyses

Hieronder vindt u aandelenrapporten en analyses waarbij we concluderen dat een dubbeltje nog steeds een kwartje kan worden.

Om een voorsprong te krijgen maakt het aandelen onder een tientje-team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement. We passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op onze radar te krijgen. Gaat het een keer anders dan we hopen dan is door de spreiding die we hebben met aandelen onder een tientje het risico beperkt. Een aandeel van €1 kan immers ook maar €1 dalen, maar onbeperkt stijgen…

Abonnee worden?

Laatste 6 analyses

Premium

Analyse: Dit aandeel moet Aandelenondereentientje navigeren naar winst!

Het management handhaafde de vooruitzichten voor de rest van dit jaar en was zelfs ronduit positief over 2025. De huidige koers lijkt dan ook kansen te bieden voor speculatief ingestelde beleggers, want na de cijfers wist dit aandeel flink te klimmen om vervolgens weer “vergeten ”te worden.  Het lijkt ons dat op de huidige koers beleggers een slecht geheugen lijken hebben…

Artikel lezen »
Premium

Analyse: Geldt voor PostNL: “Every dog has its day”?

Recent is het moederbedrijf van British Royal Mail, IDS, overgenomen door de Tsjechische zakenman Kretinsky. Met verschillende belangen in postbedrijven, waaronder een belang van ruim 30% in PostNL, achten wij de kans zeer aanwezig dat hij vroeg of laat een bod op PostNL zal doen. Daar komt bij dat de analisten van Aandelenondereentientje meerdere redenen hebben om het aandeel te kopen. Lees onze analyse! 

Artikel lezen »
Premium

Analyse: Forse koersdalingen HelloFresh bieden kansen voor speculatieve beleggers

HelloFresh, een van de grote successen uit de koker van het roemruchte Rocket Internet, stelde afgelopen maart de verwachte winstgevendheid voor 2024 naar beneden bij. Beleggers reageerden als door een wesp gestoken en de koers daalde die dag met maar liefst 42%. De belangrijkste reden van de tijdelijk lagere winstgevendheid is echter in essentie positief: er zijn namelijk extra investeringen nodig vanwege de keuze om de succesvolle formule Ready-to-Eat versneld uit te rollen. De huidige lage koers lijkt dus kansen te bieden voor speculatief ingestelde beleggers. Aandelenondereentientje.nl koopt 250 aandelen voor haar portefeuille.

Artikel lezen »
Premium

Analyse: Wordt dit bedrijf klaargestoomd voor een beursexit?

Twee aandeelhouders hebben samen maar liefst 78% van de aandelen van dit bedrijf in bezit. Dat feit leidt onvermijdelijk tot de vraag wat de toegevoegde waarde van de beursnotering eigenlijk is. Afgelopen november keerde het bedrijf voor ruim € 184 miljoen aan bonusdividend uit. Wij vermoeden dat deze kapitaaluitkering wel eens een voorbode zou kunnen zijn van een aanstaande beursexit. Beleggers zullen immers sneller akkoord gaan met een bieding als er reeds een aanzienlijk gedeelte is uitgekeerd in de vorm van dividend.

Artikel lezen »
Premium

Analyse: Wij springen op de rijdende trein…!

Gisteren zagen we de aandelen van dit fonds opveren na het verschijnen van een koopadvies. We twijfelen niet, maar springen op de trein die net begonnen is te rijden. Het aandeel heeft zwaar geleden door een omvangrijke emissie waarbij pakweg €70 miljoen werd opgehaald. Beleggers baalden daarvan en de koers is ingestort! Maar wat beleggers in hun frustratie over het hoofd zien, is dat het management van dit bedrijf ruim voldoende kapitaal heeft vergaard om hun vlaggenschip fabriek te bouwen.

Artikel lezen »

Gratis updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.
Gebruikersnaam ophalen
Wachtwoord herstellenRestore my password
InloggenLog in