Analyses

/
Analyses

Hieronder vindt u aandelenrapporten en analyses waarbij we concluderen dat een dubbeltje nog steeds een kwartje kan worden.

Om een voorsprong te krijgen maakt het aandelen onder een tientje-team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement.

We passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op onze radar te krijgen.

Gaat het een keer anders dan we hopen dan is door de spreiding die we hebben met aandelen onder een tientje het risico beperkt. Een aandeel van €1 kan immers ook maar €1 dalen, maar onbeperkt stijgen…

Abonnee worden?

Laatste 6 analyses

Premium

Analyse: Defensief aandeel met groeivooruitzichten

Dit bedrijf ontwikkelt, produceert en distribueert self-care gezondheidsproducten. Het bedrijf maakt een gezonde groei door, maar door het negatieve beurssentiment en de angst voor de recessie is de koers in de laatste 18 maanden gezakt van rond 80 pence naar zo’n 24 pence waardoor de waardering nu laag is. Het businessmodel is echter behoorlijk defensief, terwijl de vooruitzichten uiteindelijk onverminderd gunstig blijven. Een belangrijke insider kocht recent meer dan een half miljoen aandelen bij.

Artikel lezen »
Premium

Analyse: Als hadden komt, is hebben te laat?

Door de hogere rente nemen de systemische risico’s in de financiële wereld toe. Financials worden sowieso met argusogen gevolgd, wat zeker geldt voor de Engelse partijen omdat de Britse Centrale Bank al moest ingrijpen om calamiteiten te voorkomen. Binnen de financials kunnen de risico’s tussen het ene en het andere subsegment sterk verschillen. De grote corporate banken met veel complexe producten zijn risicovoller dan vermogensbeheerders of brokers.

Artikel lezen »
Premium

Dit bedrijf kan een grote toekomst tegemoet zien, maar management moet diverse klippen omzeilen om op koers te blijven.

Het management moet diverse klippen omzeilen om op koers te blijven. Omdat het bedrijf verstrikt raakte in de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China staat een fabriek van het bedrijf sinds het tweede kwartaal van 2021 bijna stil. Zo blijkt maar dat het in huis hebben van een veelbelovend product niet altijd een garantie is voor succes.

Artikel lezen »
Premium

Analyse: We steken een klein beetje onze nek uit..

We kopen dit aandeel op kleine schaal, slechts 500 stuks, terwijl we normaal rond de €3000 kopen. Ook tijdens een berenmarkt kan het interessant zijn om kleine bedrijfjes te onderzoeken, die evident ondergewaardeerd zijn. Als beleggers namelijk geen interesse tonen, dan zijn er altijd wel strategische partijen die geïnteresseerd raken als er echt evident waardevolle bezittingen op de balans staan, die zij goedkoop op de kop kunnen tikken.

Artikel lezen »
Premium

Analyse: Groeikansen met beperkt risico

Dit Engelse bedrijfje kreeg onze de aandacht toen we op zoek gingen naar bedrijven die de afgelopen maanden te hard zijn afgestraft door de koersdaling van groeibedrijven. Deze microcap investeert in opkomende bedrijven uit verschillende sectoren die binnen afzienbare termijn naar de beurs zullen gaan, dan wel onlangs naar de beurs zijn gebracht maar toch wat additionele financiering nodig hebben, zonder meteen weer nieuwe aandelen te plaatsen.

Artikel lezen »

Gratis updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.
Gebruikersnaam ophalen
Wachtwoord herstellenRestore my password

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie

InloggenLog in