Analyses

/
Analyses

Hieronder vindt u aandelenrapporten en analyses waarbij we concluderen dat een dubbeltje nog steeds een kwartje kan worden.

Om een voorsprong te krijgen maakt het aandelen onder een tientje-team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement.

We passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op onze radar te krijgen.

Gaat het een keer anders dan we hopen dan is door de spreiding die we hebben met aandelen onder een tientje het risico beperkt. Een aandeel van €1 kan immers ook maar €1 dalen, maar onbeperkt stijgen…

Abonnee worden?

Laatste 6 analyses

Premium

Dit bedrijf is klaar voor de toekomst na herstructurering

Diamanten hebben voor beleggers grotendeels dezelfde eigenschappen als edelmetalen. Vanwege hun schoonheid en hardheid is hun intrinsieke waarde hoog en daar staat tegenover dat het aanbod klein is, omdat ze moeten worden gedolven in speciale mijnen via complexe productieprocessen. De diamantprijzen hebben zich goed hersteld van de coronacrisis en lijken de weg omhoog voort te zetten.

Artikel lezen »
Premium

Defensieve dividendkoe voor een zeer redelijke prijs

Deze small capper, met zijn marktkapitalisatie van amper 350 miljoen pond, heeft een zeer defensief businessmodel en is goedkoop. Het produceert een product waarnaar de vraag stabiel stijgt, terwijl er in feite maar één concurrent is. De afgelopen jaren heeft het bedrijf nieuwe fabrieken geopend die veel opstartproblemen kenden. Met name de gloednieuwe fabriek in Amerika kon een aantal jaren niet op de gewenste capaciteit draaien.

Artikel lezen »
Premium

Buyback door dit bedrijf kan aftrap naar hogere koersen worden

De combinatie van de inkoop van de eigen aandelen met de uitkering van een (hoger) dividend kan de koers van dit bedrijf in de komende maanden en jaren naar (fors) hogere regionen duwen. De aandeelhouders mogen, als alles loopt zoals gepland, vanaf 2022 rekenen op een totale cash return van 8 tot 11% per aandeel, wat aanzienlijk meer is dan bij de belangrijkste branchegenoten. We mikken op 30 tot 40% stijging.

Artikel lezen »

Gratis updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.

Gebruikersnaam ophalen
Herstel Vergeten Wachtwoord

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie

InloggenLog in