Analyses

/
Analyses

Hieronder vindt u aandelenrapporten en analyses waarbij we concluderen dat een dubbeltje nog steeds een kwartje kan worden.

Om een voorsprong te krijgen maakt het aandelen onder een tientje-team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement.

We passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op onze radar te krijgen.

Gaat het een keer anders dan we hopen dan is door de spreiding die we hebben met aandelen onder een tientje het risico beperkt. Een aandeel van €1 kan immers ook maar €1 dalen, maar onbeperkt stijgen…

Abonnee worden?

Laatste 6 analyses

Premium

UK Small Caps in oliewinning met veel potentie

Nu de olieprijs alweer ruim twintig maanden stijgt zullen beleggers mogelijk meer aandacht krijgen voor de veronachtzaamde oliesector. In het verleden meenden veel experts dat het wereldwijde aanbod van olie verhoogd kon worden met schalieolie. Door de hoge kostprijs en korte levenscyclus van bronnen met schalieolie is het enthousiasme daarvoor alweer bekoeld. Wellicht bieden conventionele bronnen in moeilijke gebieden meer uitkomst. Niet alleen diepzeebronnen komen in aanmerking, maar ook bronnen in landen waar tot voor kort weinig aandacht naar uitging. Wij hebben twee aandelen uitgezocht die we op halve kracht kopen. Wij willen niet te veel achter de gestegen koersen aan lopen, maar aan de andere kant zien we potentie en willen we de trip ook niet missen.

Artikel lezen »
Premium

Analyse: Dit aandeel is ready for take-off

Het wordt steeds moeilijker om nog interessante beleggingsobjecten te vinden die nog niet zijn hersteld van de covid-crisis. De meeste bedrijven die het moeilijk hadden, zoals cruiserederijen, luchtvaartmaatschappijen en beursgenoteerde vliegvelden, noteren weer dichtbij of zelfs boven hun koers van 2019. De vliegtuigleasemaatschappijen zijn bij uitstek interessant omdat daar een consolidatieslag heeft plaatsgevonden. De meeste bedrijven in deze sector noteren dan ook boven het niveau van 2019. Aercap is de grootste in de betreffende sector en heeft onlangs GECAS, de leasemaatschappij van General Electric, overgenomen en noteert nu zelfs op een all-time high.

Artikel lezen »
Premium

Analyse: Er als de kippen bij met dit bedrijf

Dit bedrijf produceert machines en oplossingen voor de verwerking van gevogelte, vlees en vis. Een sector die ondanks de coronapandemie en uitbraken van dierenziektes de afgelopen jaren verder is gegroeid en behoefte heeft aan automatisering. De resultaten van het bedrijf over het afgelopen kwartaal waren teleurstellend, maar de orderinstroom lijkt hoop te bieden voor de toekomst. Is dit bedrijf vlees noch vis of moeten beleggers er als de kippen bij zijn?

Artikel lezen »
Premium

Dit bedrijf is klaar voor de toekomst na herstructurering

Diamanten hebben voor beleggers grotendeels dezelfde eigenschappen als edelmetalen. Vanwege hun schoonheid en hardheid is hun intrinsieke waarde hoog en daar staat tegenover dat het aanbod klein is, omdat ze moeten worden gedolven in speciale mijnen via complexe productieprocessen. De diamantprijzen hebben zich goed hersteld van de coronacrisis en lijken de weg omhoog voort te zetten.

Artikel lezen »
Premium

Defensieve dividendkoe voor een zeer redelijke prijs

Deze small capper, met zijn marktkapitalisatie van amper 350 miljoen pond, heeft een zeer defensief businessmodel en is goedkoop. Het produceert een product waarnaar de vraag stabiel stijgt, terwijl er in feite maar één concurrent is. De afgelopen jaren heeft het bedrijf nieuwe fabrieken geopend die veel opstartproblemen kenden. Met name de gloednieuwe fabriek in Amerika kon een aantal jaren niet op de gewenste capaciteit draaien.

Artikel lezen »

Download uw gratis analyse van een kansrijk aandeel [2022]

Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.

Gebruikersnaam ophalen
Herstel Vergeten Wachtwoord

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie

InloggenLog in