Analyses

/
Analyses

Hieronder vindt u aandelenrapporten en analyses waarbij we concluderen dat een dubbeltje nog steeds een kwartje kan worden.

Om een voorsprong te krijgen maakt het aandelen onder een tientje-team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement.

We passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op onze radar te krijgen.

Gaat het een keer anders dan we hopen dan is door de spreiding die we hebben met aandelen onder een tientje het risico beperkt. Een aandeel van €1 kan immers ook maar €1 dalen, maar onbeperkt stijgen…

Abonnee worden?

Laatste 6 analyses

Premium

Buyback door dit bedrijf kan aftrap naar hogere koersen worden

De combinatie van de inkoop van de eigen aandelen met de uitkering van een (hoger) dividend kan de koers van dit bedrijf in de komende maanden en jaren naar (fors) hogere regionen duwen. De aandeelhouders mogen, als alles loopt zoals gepland, vanaf 2022 rekenen op een totale cash return van 8 tot 11% per aandeel, wat aanzienlijk meer is dan bij de belangrijkste branchegenoten. We mikken op 30 tot 40% stijging.

Artikel lezen »
Premium

Deze bank heeft nog iets goed te maken bij de aandeelhouders

2021 kondigt zich stukken beter aan dan 2020! Algemeen wordt verwacht dat de meeste bedrijven met betere resultaten zullen komen. Dit bedrijf kwam op 28 april met beter dan verwachte resultaten over het eerste kwartaal van 2021. Wanneer de pandemie ‘ergens’ in de loop van dit jaar onder controle wordt gebracht dan kan het boekjaar 2021 een opsteker worden voor de aandeelhouder. Dit moet het management dan de gelegenheid bieden om op langere termijn het dividend op te trekken, wat een stevige bodem onder de beurskoers zal leggen.

Artikel lezen »

Gratis updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.

Gebruikersnaam ophalen
Herstel Vergeten Wachtwoord
Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie
Inloggen