Analyses

Hieronder vindt u aandelenrapporten en analyses waarbij we concluderen dat een dubbeltje nog steeds een kwartje kan worden.

Om een voorsprong te krijgen maakt het aandelen onder een tientje-team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en het bedrijfsmanagement.

We passen de eagle-eye methode toe; fundamentele analyses, management-evaluaties en uitgebreid onderzoek om snelgroeiende aandelen onder een tientje op onze radar te krijgen.

Gaat het een keer anders dan we hopen dan is door de spreiding die we hebben met aandelen onder een tientje het risico beperkt. Een aandeel van €1 kan immers ook maar €1 dalen, maar onbeperkt stijgen…

Abonnee worden?

Laatste 6 analyses

Premium

Deze bank heeft nog iets goed te maken bij de aandeelhouders

2021 kondigt zich stukken beter aan dan 2020! Algemeen wordt verwacht dat de meeste bedrijven met betere resultaten zullen komen. Dit bedrijf kwam op 28 april met beter dan verwachte resultaten over het eerste kwartaal van 2021. Wanneer de pandemie ‘ergens’ in de loop van dit jaar onder controle wordt gebracht dan kan het boekjaar 2021 een opsteker worden voor de aandeelhouder. Dit moet het management dan de gelegenheid bieden om op langere termijn het dividend op te trekken, wat een stevige bodem onder de beurskoers zal leggen.

Artikel lezen »
Premium

Kan de belegger een ‘strike’ gooien met deze aandelen?

Het Verenigd Koninkrijk was sneller dan snel met zowel het goedkeuren van de coronavaccins als met de vaccinatie zelf, waardoor vanaf 12 april de economie geleidelijk weer kan opengaan. Ook de uitbater van dit bedrijf heeft de deuren gesloten moeten houden en kijkt reikhalzend uit naar de heropening. Als voorlopige datum is 17 mei vastgelegd, maar het management heeft in afwachting daarvan niet stilgezeten..

Artikel lezen »
Premium

Klaar voor de tweede ronde

We sloegen al eens een homerun met dit aandeel. Inmiddels kreeg het aandeel eind vorig jaar naast de beursnotering aan het Damrak een notering aan de Nasdaq. Het bedrijf wil met overnames in de Verenigde Staten zijn marktpositie vergroten. Het zag het afgelopen kwartaal zijn omzet op een recordhoogte uitkomen en rapporteert in het vervolg zijn cijfers in dollars.

Artikel lezen »
Premium

Maak kennis met een pennystock op de Londonse beurs

Aandelen met een koers-winstverhouding van iets meer dan 3,5 treffen beleggers niet zo vaak aan. Dit is zo’n aandeel. We zouden de waarheid geweld aan doen door te beweren dat het bedrijf actief is in een groeisector, want de groothandel in kranten en tijdschriften is eerder actief in een krimpende markt. Het management van dit bedrijf heeft leren leven met de marktsituatie en was dus gedwongen om het bedrijf weer ‘lean and mean’ te maken.

Artikel lezen »
Premium

Interessante turnaround in industriële inkjetprinting

Bij inkjetprinting zullen veel beleggers denken aan verouderde technologie uit het PC-tijdperk. Dit bedrijf begeeft zich evenwel in het geavanceerde domein van inkjetprinting voor industriële toepassingen die veelal extreem hoge volumes vereisen. Het bedrijf kwam in de problemen door mismanagement van het vorige bestuur, maar ruim een jaar geleden is een nieuw, competent bestuur aangetreden met een bewezen staat van dienst. De koers is nog steeds laag en als de turnaround slaagt is een veel hogere koers te rechtvaardigen.

Artikel lezen »

Gratis updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.

Gebruikersnaam ophalen
Herstel Vergeten Wachtwoord
Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie
Inloggen