11 ideeën om online geld verdienen als student

/
/
11 ideeën om online geld verdienen als student
Online geld verdienen als student

Ben jij een student en op zoek naar manieren om online geld te verdienen? Lees dan gauw verder en ontdek in dit artikel 11 ideeën om als student inkomen te genereren!

11 ideeën om online geld verdienen als student

 1. Betaalde content maken
 2. Werken als freelancer en je tijd verkopen 
 3. Investeren in cryptocurrency 
 4. Bloggen en advertentieruimte verkopen
 5. Bijles geven
 6. Spullen verkopen 
 7. Digitale producten ontwikkelen en verkopen 
 8. Online enquêtes invullen 
 9. Investeren in interessante beleggingen
 10. Een webshop beginnen
 11. Investeren in producten om te verhuren

1. Betaalde content maken

Heb je website met veel bezoekers? Of een social media kanaal met veel volgers? Dan kun je hiermee geld verdienen! Dit heet ook wel affiliate marketing. Dan promoot je producten en diensten van andere bedrijven en krijg je hiervoor betaald. Dit vraagt wel enige tijdsinvestering vooraf om een goed publiek op te bouwen.

2. Werken als freelancer en je tijd verkopen

Kun je goed schrijven? Ben je handig met photoshop? Of heb je een andere goede skill? Schrijf je dan in bij de Kamer van Koophandel en ga aan de slag als freelancer!

3. Investeren in crypto

Een echte beleggings hype: investeren in crypto. Deze beleggingsvorm is razend populair dankzij het succes van de bitcoin. Benieuwd of dit iets voor je is? Lees dan eerst ons artikel “Investeren in crypto: wel of niet doen?”.


Alvast op zoek naar een mooi aandeel om mee te beginnen? Download dan gratis onze nieuwste analyse!

Ook investeren in een laag maar zeer kansrijk aandeel? Download dan gratis ons nieuwste rapport!​

Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.

4. Bloggen en advertentieruimte verkopen

Wanneer jouw blog goed gelezen wordt en je dus veel bezoekers aantrekt, kun je advertentieruimte verkopen op je website. Denk aan bedrijven waarvoor jij diensten of producten promoot, maar ook Google Adsense.

5. Bijles geven

Heb jij een echte talenknobbel? Ben je juist een wiskunde expert? Of heb je een andere skill waar jij echt in uitblinkt? Ga dan bijles geven en verdien hier een leuk zakcentje mee.

6. Spullen verkopen

Een andere manier om online geld te verdienen als student is door spullen te verkopen. Je kunt je eigen oude spullen gebruiken of op Marktplaats een goede deal scoren en deze gunstiger verkopen.

7. Digitale producten ontwikkelen en verkopen

Wil jij online geld verdienen en oneindig kunnen opschalen? Dan zijn online producten the way to go. Verkijk je niet, want dit vergt een behoorlijke voorbereiding. Wat voor online producten wil je verkopen en waar is behoefte aan? Wie is je doelgroep en hoe krijg je jouw digitale producten aan de man (of de vrouw)?

8. Online enquêtes invullen

Het is mogelijk om met het invullen van online enquêtes geld te verdienen. Het gaat weliswaar niet zo hard en je telefoonnummer wordt ook gedeeld. Wanneer je veel geduld hebt en het niet zo erg vindt om verkopers van je af te slaan, dan kun je ook op deze manier inkomen genereren.

9. Investeren in interessante beleggingen

Een leuke manier om online geld te verdienen is door te beleggen. Dit kan op verschillende manieren, waaronder het beleggen in groeiaandelen. Dit zijn aandelen waarvan de koerswaarde naar verwachting, op korte termijn, flink zal gaan stijgen. Daarmee kun je een prachtig koersrendement behalen en een mooie smak geld verdienen. 

Wil je beginnen met beleggen in aandelen? Dan is het belangrijk om je eerst goed in te lezen en te leren van de experts. Gebruik hiervoor onze handleiding: Beginnen met beleggen in aandelen – 8 eenvoudige stappen.

10. Een webshop beginnen

Ga aan de slag en verkoop online jouw eigen producten met een webshop. Dit kan van alles zijn. Van sieraden, telefoons, meubelen, kleding en nog veel meer. Werk met een eigen voorraad of ga voor weinig voorraadrisico en werk met drop shipping.

11. Investeren in middelen om te verhuren

Koop producten die je gaat verhuren, zoals bijvoorbeeld een fiets of een scooter. Ook kun je apparatuur verhuren, zoals je camera of andere audiovisuele middelen. De mogelijkheden zijn eindeloos, want ook campingspullen, gereedschap, kostuums en winter- of watersportartikelen zijn goed te verhuren.


Ook investeren in een laag maar zeer kansrijk aandeel? Download dan gratis ons nieuwste rapport!

Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.

   
Gebruikersnaam ophalen
Wachtwoord herstellenRestore my password

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie

InloggenLog in