Beleggen met weinig geld – vergroot gestaag uw vermogen

/
/
Beleggen met weinig geld – vergroot gestaag uw vermogen
Beleggen met weinig geld

Is beleggen alleen voor de rijken of is het ook mogelijk voor mensen met een kleiner budget? Het is absoluut mogelijk om te beleggen met weinig geld. Ook kan er serieus geld verdiend worden, zeker wanneer de juiste aandelen gekocht worden.


Alles over beleggen met een klein budget:


Minder geld betekent minder risico

Een groot voordeel van beleggen met weinig geld is dat er weinig te verliezen valt. Denk aan het kopen van goedkoop aandeel van € 1, dit aandeel kan ook maar € 1,- dalen. Daarentegen is het wel mogelijk dat dit aandeel fors gaat stijgen. Denk bijvoorbeeld aan de aandelen van Apple en van Microsoft. In hun beginjaren waren deze te koop voor slechts enkele dollars. Degene die er op tijd bij waren kunnen nu een penthouse in Amsterdam kopen.

Ook al valt er minder geld te verliezen wanneer u minder budget inlegt, beleg altijd met geld dat gemist kan worden. Beleggen is nooit zonder risico’s.

Wat levert het op?

Ook met weinig geld is het interessant om te gaan beleggen en kan er leuk geld verdiend worden. Daar komt bij dat sparen tegenwoordig amper wat oplevert. In veel gevallen niks en bij een hoog bedrag aan spaargeld moet er zelfs betaald worden. Dit maakt beleggen steeds interessanter doordat er daadwerkelijk rendement behaald kan worden en geld groeit.

Wanneer u begint met het inleggen van een klein geldbedrag kunt u dit gestaag laten groeien door uw dividendrendement te laten staan. Er ontstaat op deze manier rente op rente, dat wordt ook wel samengestelde interest genoemd.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om behaald rendement te investeren door nieuwe aandelen te kopen. Hiermee bouwt u geleidelijk aan uw portefeuille uit en belegt u met steeds meer geld.

Rijk worden door beleggen met weinig geld

Gouden tips

Benieuwd hoe u van beleggen met een weinig geld een succes kunt maken? Lees de gouden tips van onze analisten.

  1. Spreid altijd uw beleggingen, ook wanneer u belegt met weinig geld.
  2. Investeer behaald rendement in nieuwe aandelen en breidt zo gestaag uw portefeuille uit.
  3. Maak het uzelf gemakkelijk en leer van de experts door abonnee te worden van een goed beleggingsplatform dat aansluit op uw beleggingsdoelen.

Is het mogelijk om rijk te worden van een kleine investering?

Ook met wanneer er weinig geld belegd wordt is het mogelijk om rijk te worden met aandelen. Denk maar aan de aandelen van Microsoft, Apple en Amazon. In hun beginjaren stonden ze laag en werden ze ontzettend onderschat. De beleggers die er op tijd bij waren zitten er nu warmpjes bij. Hoe mooi zou het zijn om ook zo’n laag maar kansrijk aandeel in uw portefeuille te hebben?

De verborgen schatten ontdekken

Niet ieder laag aandeel is een verborgen schat en heeft het in zich om fors te stijgen. De analisten van Aandelen onder een Tientje zijn dagelijks op zoek naar dé lage aandelen met veel potentie. Zij gaan voor onze abonnees op zoek naar de parels die kunnen uitgroeien tot een zeer succesvol aandeel.

Ook als eerste op de hoogte zijn van de kansrijke aandelen? Word dan abonnee bij Aandelen onder een Tientje.

  • U krijgt 24/7 inzicht in onze portefeuille;
  • U ziet precies wat wij (ver)kopen en tegen welke prijzen;
  • U ontvangt wekelijks portefeuille én beursupdates;
  • Zo weet u wat wij (ver)kopen en waarom.

Ook investeren in een laag maar zeer kansrijk aandeel? Download dan gratis ons nieuwste rapport!

Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.

   
Gebruikersnaam ophalen
Wachtwoord herstellenRestore my password

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie

InloggenLog in