Rijk worden met aandelen – zo doet u dat

/
/
Rijk worden met aandelen – zo doet u dat
Rijk worden met aandelen onder een tientje

Rijk worden met beleggen in aandelen onder een tientje, is het een eeuwige droom of realiteit? Door de juiste aandelen te kopen kan er snel geld verdiend worden en kan iemand dus ook snel rijk worden.

Rijk worden met lage aandelen, is het mogelijk?

Het is zeker mogelijk om snel rijk te worden met het beleggen in goedkope aandelen. De kunst is om de juiste aandelen te kopen die laag staan maar veel groeipotentie hebben. Mooie voorbeelden zijn de aandelen van ASML, Microsoft en Apple. De beleggers die in de beginjaren van deze bedrijven een aandeel kochten, kunnen nu een penthouse kopen op de mooiste plekken.

Kansen vergroten en risico’s beperken

Om rijk te worden van aandelen moet een belegger zich focussen op twee zaken. Enerzijds het vergroten van de kansen en anderzijds het beperken van de risico’s op verliezen.

Vergroot uw succes

Om goed geld te verdienen met beleggen in aandelen is het belangrijk om de kansen op succes te vergroten. Dit begint met het spreiden van de beleggingen over verschillende bedrijven en branches. Daarnaast is het belangrijk om een weloverwogen strategie te hebben, geduldig te zijn en te leren van de succesvolle beleggers.

Spreidt uw beleggingen

Door in verschillende bedrijven en branches te beleggen spreidt u de kansen op rendement. Daarnaast beperkt u hiermee tegelijkertijd de kans op verliezen. Wanneer het binnen de ene branche slechter gaat kunt u dit opvangen met rendement binnen een andere branche.

Kies een weloverwogen strategie

Rijk worden door geluk; ook niet onmogelijk maar op de lange termijn is het vragen om moeilijkheden. Door te beleggen met een goede strategie vergroot u de kansen op succes. Denk aan het bepalen van uw beleggingsdoel, het gewenste rendement en de aandelen die u dat rendement gaan opleveren. Ook voor het selecteren van de juiste aandelen moet u zorgvuldig te werk gaan.

Heb geduld en laat u niet leiden door emoties

Dat de aandelenkoersen dagelijks schommelen weten we allemaal. Sommige beleggers raken in paniek als ze zien dat hun aandeel iets daalt. Het is altijd goed om te onderzoeken waar dit door komt en of er daadwerkelijk iets aan de hand is.

Wanneer u zich laat leiden door paniek en angst handelt u vanuit emoties. Dan verschuift uw visie van de lange termijn naar de korte termijn en dat doet uw rendement vaak geen goed.

Leer van succesvolle beleggers

Waarom zelf het wiel uitvinden als u het kunt leren van de succesvolle beleggers? Bekijk hun strategieën, aandelenportefeuilles en observeer wat ze doen, waarom ze het doen en hoe ze het doen.

Een gemiddeld rendement op aandelen schommelt tussen de 5 en 7%. Bij Aandelen onder een Tientje mikken we op een rendement tussen de 40 en 50%. Benieuwd hoe we dat doen? Lees hoe het werkt.

Ook investeren in een laag maar kansrijk aandeel? Download dan gratis en vrijblijvend onze nieuwste analyse!

Ook investeren in een laag maar zeer kansrijk aandeel? Download dan gratis ons nieuwste rapport!​

Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.

Beperk uw risico’s

Bij het beleggen in aandelen loopt u altijd het risico om uw inleg kwijt te raken. Juist daarom is het belangrijk om risico’s te herkennen en weten hoe deze te beperken. De beste manier om de kans op verliezen te beperken is door het spreiden van uw beleggingen. Doe dit door aandelen van verschillende bedrijven en in verschillende sectoren te kopen.

Stel een stop loss in

Stop loss vertaalt naar het Nederlands betekent letterlijk het stoppen van het verlies. Dat is ook precies wat een belegger doet met het instellen van een stop loss order. De belegger geeft hiermee aan; wanneer aandeel X of Y een bepaalde koers bereikt dan moet het aandeel verkocht worden.

Leer van de fouten van anderen

Leer van de veelgemaakte beleggingsfouten die anderen maken en voorkom dat u deze zelf maakt. Zo houdt u dat leergeld lekker in eigen zak en kunt u daar interessante aandelen van kopen.

Gratis updates ontvangen?

Wilt u gratis up-to-date blijven van het nieuws rondom lage aandelen met veel potentie? Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief. Hebben we een leuke actie of is er een nieuwe analyse te downloaden? Dan bent u als eerste op de hoogte.

Ook investeren in een laag maar zeer kansrijk aandeel? Download dan gratis ons nieuwste rapport!

Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.

   
Gebruikersnaam ophalen
Wachtwoord herstellenRestore my password

Deze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikerservaring. Meer informatie

InloggenLog in